Valuta:
Netherlands
Comfortabele Schoenen online

Privacy verklaring

Welkom op onze online winkel. Ons doel is dat u zich zo comfortabel gebruik van onze website als u winkelen in uw plaatselijke winkelcentrum. Wanneer je product (en) te kopen van onze website, de kwestie van de veiligheid nemen we serieus. Elke keer dat u uw creditcardnummer, uw factuur- en verzendgegevens bij het winkelen, zullen we de industrie-standaard Secure Sockets Layer (SSL) technologie te gebruiken om de informatie wordt onderschept voorkomen.

Onze toewijding aan privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy veilig te houden, bieden wij deze mededeling waarin onze online informatie praktijken en de keuzes die je kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt. Om dit bericht gemakkelijk te vinden, maken we het beschikbaar op onze homepage en op elk punt waar persoonlijk identificeerbare informatie kan worden gevraagd.

De informatie die wij verzamelen:
Deze mededeling is van toepassing op alle verzamelde of op onze website verstrekte informatie. Op sommige pagina's kunt u producten bestellen, maak verzoeken en register om materialen te ontvangen. De aard van de persoonlijke informatie verzameld op deze pagina's zijn naam, adres, e-mail adres, telefoonnummer nummer, creditcard / betaalkaart informatie. op sommige pagina's kunt u informatie over andere mensen te dienen. bijvoorbeeld, als u een cadeau online bestellen en willen dat rechtstreeks verzonden naar de ontvanger, moet u het adres van de ontvanger in te dienen. In dit geval de aard van de persoonlijke informatie die verzameld zijn naam, adres, telefoonnummer.

The Way We gebruiken informatie:
We gebruiken de informatie die u over uzelf bij het plaatsen van een bestelling alleen voor die bestelling te voltooien. We hebben deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die volgorde. We gebruiken de informatie die u over iemand anders te voltooien bij het plaatsen van een bestelling alleen maar om het product te verzenden en te bevestigen levering. Wij hebben deze informatie niet met derden, behalve voor zover nodig te delen aan die bestelling af te ronden. We maken gebruik van niet-identificatie en geaggregeerde informatie om onze website beter te ontwerpen en te delen met adverteerders. bijvoorbeeld , kunnen we een adverteerder vertellen dat X aantal individuen een bepaald gebied op onze website, of dat Y aantal mannen en Z aantal vrouwen bezocht ingevuld ons inschrijfformulier, maar we zouden niet iets dat kan worden gebruikt om deze personen te identificeren openbaren . Ten slotte hebben we nooit gebruikt of delen van de persoonlijk identificeerbare informatie die ons online op een manier die geen verband houden met de hierboven beschreven die zonder ook het verstrekken van u de mogelijkheid om opt-out of anderszins dergelijk niet-verwante toepassingen te verbieden.

Onze toewijding aan Data Security

Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, nauwkeurigheid van de gegevens, en zorgen voor het juiste gebruik van informatie, hebben we in de plaats geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures te beschermen en beveiligen van de informatie die we online verzamelen.

Hoe kunt u toegang en correctie van uw informatie:
Je kan de toegang tot al uw persoonlijk identificeerbare informatie die we online verzamelen en te handhaven door het sturen van een schriftelijk verzoek aan de op de Info pagina. We gebruiken deze procedure om uw informatie beter te beschermen adres te bekijken. U kunt feitelijke fouten in uw persoonsgegevens identificeerbare informatie door het sturen van een verzoek dat op geloofwaardige wijze blijkt fout. om uw privacy en veiligheid te beschermen, zullen we ook redelijke stappen om uw identiteit te verifiëren voordat toegang verlenen of correcties.

Hoe ons te contacteren:
Mocht u nog andere vragen of opmerkingen over deze privacy policies, stuur ons dan een e-mail, of neem contact op met onze klantenservice online.
top